Advents fint

Vaknade tidigt imorse, runt åtta typ. Började städa mitt rum. Mamma tvingar mig att plocka ut allt ur skåpen för att damma allt. 

14:00 var det samling i Åkersberga. Mötte ackers. Jag var såå trött hela tiden. Vet inte om jag bara var allmänt trött eller om det var för att jag städade innan.  Men vi vann med 2-1 :)



Pancakes

Båda Proven, eller aa det var ett prov och ett förhör. Men båda två gick iaf grymt bra. På spanska provet glömde jag att skriva ETT ord annars tycker jag det gick bäst! So förhöret gick också bra men kan ha blandat ihop jämlikhet och jämställd

Efter skolan var farmor och farfar här ett tag och farmor lagade hennes perfekta pannkakor <333 



Prooov

Två prov idag... Kul. Känner mig ändå ganska säker men det är lätt att säga nu innan proven. Kommer säkert få hjärnsläpp när jag väl sitter där och har all stress och andra som blir klara på 2 minuter

Länge sen..

Inte bloggat på ett tag för haft fullt upp i skolan. Ligger efter i nästan allt känns det som. Vi skulle iaf lämna in ett "hem-prov" idag och jag skrev det på vår "en och en halv timmes läxhjälp" för skulle ha träning i kväll och skulle då inte hinna. Och sen när jag hade skrivit 9 av 12 frågor så sparar jag och loggar ut. När jag sen loggar in igen är inget sparat. Blev så ledsen. Är känslig för att gråta inför folk men jag har svårt att inte gråta när något jobbigt händer.. Min lärare Sofia sa att jag får lite extra tid så det känns bra nu. :') 

När jag kom hem så pluggade jag på so-budget-ord för vi ska ha förhör på 24 konstiga ord imorn. Sen på det så har jag spanska prov.
Åkte sen iväg på träning och sprang en bit i kylan

Pepparkakor

Hade match mot Sigtuna i morse och det gick skit. Vi förlorade med 5-0 och två stycken blev ledsna och jag vricka foten TRE gånger. Det gjorde så jäkla ont. 

Klockan halv fyra kom jag och Julia till Hanna. Vi skulle baka pepparkakor :) vi skrattade sjuuuukt mycket och alla klagade över att jag hade mest deg kvar och att jag gjort flest pepparkakor men de får ju skylla sig själva om de äter upp halva sin deg.  Sen när alla var klara så dekorerade vi några. Haha de flesta blev ju, heh jätte fina... 

Här är våra pacman's vi gjorde: de två små är Julias, den högst upp är Hannas och den stora rosa är min :)





Fest

Imorse vaknade jag och Julia runt åtta,vi åt frukost och sen klädde vi på oss. Julia skulle till Täby men vi frågade om jag fick följa med och det fick jag. Skulle på fest vid ca halv sex så var tvungen att vara hemma en stund innan det. Jag köpte ingenting till mig o.O men jag köpte julklappar till tre/fyra stycken så jag blev jätte nöjd.

Som sagt så skulle jag på fest. Årsfest med vår orienteringsklubb. Det var jätte trevligt men det fanns inte så mycket för oss barn att göra. Det fanns iaf lotter som man kunde köpa. Fyra olika och tre olika priser på varje. Mamma vann tre gånger och jag en, haha. Lycko dag.
Sen vann jag två andra tävlingar också så jag fick ännu mer pris. 

Match imorn men bloggar om jag hinner
Puss





 

Home alone

Efter skolan gick jag med Linda hem :) vi gjorde inte så mycket men det var kul att de hur hon bodde och så. Sen klockan halv sju så skulle jag hem. Som tur är så hämtade mamma mig och sen så lämnade hon mig hemma och åkte iväg till Amandas klass disco. Mamma är klass förälder i Amandas klass så hon skulle vara där till halv tolv. Världens bästa Julia kom hit sen efter ett tag och nu ska hon sova över. 

Det har hänt en lite personlig sak så jag är väldigt ledsen just nu. Kan inte direkt säga vad det är just nu men ska sova nu för har ont i ögonen av alla tårar

Natti

Godnatt. Imorn följer jag led Linda hem efter skolan. Det ska bli skit skoj för har aldrig varit där.

Bloggar imorn puss



Tisdag

Idag är det Tisdag och jag är ledig från all träning. När jag kom hem från skolan gjorde jag lite no läxa. Vi gör soprum och innan vi börjar bygga dem så måste vi göra 7 ritningar. Jag har gjort fem stycken nu men hittar inga fler helvita papper så får göra resten på nästa no lektion.

Shopping

Idag har jag varit i Täby med Julia och Hanna. Vi åkte vid tio eftersom jag skulle ha träning klockan tre. Men vi hann med ganska mycket ändå och alla var nöjda, jag hade typ bara slut på pengar o.O men nu har jag pengar igen, mamma skulle ge mig 150 men fick 200.. Hittade några hundra i mina lådor också xP haha. 
Haft en jätte rolig dag, tack tjejer ni är bäst <3

Bild från sleepover'n <3

Sleepover

sov över hos Hanna igår med Julia. Vi hade jätte trevligt tyckte jag. Vi såg idol, åt tacos och så sen så pratade vi mest. Imorn ska jag åka till Täby med de och sen på innebandy träning 

Såg nyss ravenswood och jag blev skit rädd eftersom jag satt ensam nere :/ <3


Fullt upp

Har inte hunnit blogga sen i söndags O.o måste förbättra mig! Alla fina läsare har iallafall stannat kvar och de är jag super glad över

Idag hände det iallafall. Det stora ögon blicket... Tandställningen är borta 



En annan person??



Söndag

Idag är det söndag. Jag tycker det känns som lördag men så tur har vi ju inte. Idag spelade jag match. Det var sjukt jobbigt eftersom jag är förkyld (vet att det är farligt att träna om man i sjuk men jag ville verkligen) men vi va jätte duktiga även fast vi förlorade. 

Lördag

Blev ingen "ledig" dag. Imorse frågade Astrid mig om jag ville åka till Täby och det ville jag. Jag och Julia hade bestämt dagen innan att vi skulle göra något (tror jag) så hon följde med. Jag köpte iaf en sjuukt snygg tröja och en tubhalsduk. Ska ha på mig det på onsdag... special day. Sen åkte vi iaf hem till halv tre för jag skulle kolla på mitt lags innebandy match. De va så duktiga.

Imorn ska jag spela och vi måste vinna. Möter några som bytt från vårt lag så vi måste visa att vi är bättre. PUSS 

Trött

Är så sjukt trött just nu och har varit det hela dagen. Efter skolan följde Jessie med mig hem och vi har skrattar så mycket. Såg oxå ravenswood s01e03 och så släckte vi lamporna och det va såååå läskigt. Vi typ grep tag i varandras armar (iaf jag) och jag typ dog 

Bloggar imorn... Då är det lördag och jag (tror) jag har mycket tid  puss 

Tävling

Jag är med och tävlar om en bodysplash från victoriassecret på josefines.se



Proooov

Har so prov imorn och jag har pluggar hela tiden sen jag kom hem från skolan och jag fattar fortfarande ingenting. Känns som att det kommer bli mitt sämsta prov hittills, seriöst. Det handlar om lag och rätt. Och jag låg tillochmed efter på lektionerna så jag vet inte om jag gjort allt...

Bloggning kommer imorn när jag kommit hem..

Friends

Mitt armband från friends har äntligen. Kommit :)



Godnatt

Åhhhh.. Så mycket i skolan och jag HATAR det verkligen hatar det. Är sämst på att komma ihåg saker och är Inge bra på att plugga, göra läxor eller hålla koll på saker/papper. Imorn har jag engelska prov + spanska glosor som jag inte kan. Engelska provet är jag ganska säker på men jag får alltid problem med något.

Har sagt till mamma att väcka mig klockan 6 imorn... Vaknar vanligt vis halv sju och orkar knappt gå upp då, så vad har jag gett mig in på? Nejmen få har jag mer övrig tid som jag kan plugga, blogga om jag känner mig säker på provet osv osv.

Skola

Hatar att skolan börjat igen... Tidiga morgnar,läxor, prov och typ ingen bloggning. 

Drömde värdens mardröm inatt och jag som tror på allt blev livrädd och kunde inte somna om så jag har varit vaken i en timme och bara sett på tv. Ska åka till skolan om en halv timme eftersom jag börjar 9 måndag och tisdag

Tillbaka till tråkrutin

Höstlovet är snart slut och jag hatar det. Det har gått så fort och jag skulle gärna tacka ja till en vecka till. Imorn börjar jag iaf klockan 9:05 så det är rätt så chill men ändå, ORKAR INTEE.. Vaknade lixom 11 idag ( :(  ) 
Nu när skolan börjar igen kan jag inte heller blogga så mycket men ska försöka så gott jag kan

Puss :*

Innebandy/kyrkan

Haft innebandy cup exakt hela dagen. Från 10 imorse till typ halv nio. Mina ben är såå trötta nu. Tyvärr så kom vi inte till semifinal men jag tyckte vi kämpade bra och vi skulle ha vunnit en match till. MEN... Jag fick utvisning!!! Asså det va så hemskt och jag visste inte vad jag hade gjort, sen så sa mina tränare att de va byt fel och att jag fick ta den. 

Va precis i kyrkan. Idag är det ju Alla Helgonens Dag. Så vi har tänt ett ljus för min gammelfarmor och gammelfarfar






Bloggar imorn

   

Lasergame

Åker in Stockholm nu för att lite senare spela Lasergame. Har aldrig gjort det förut så det ska bli grymt kul. 

Innan Lasergame'et så ska hela familjen äta på Pong. En kinesisk/japansk/thailändsk (vet inte vad) resturang. Och sen så ska vi gå i lite butiker i stan. 

Ikväll blir det fin resturang. Bloggar mer senare <3

RSS 2.0