Plugg x1000

Hela dagen har gått åt att plugga. Shit vad mycket jag jag har tills imorn. Använda tillochmed 1 och en halv timme i skolan att plugga på. Har pluggat so och sen har jag nu gjort klart min bokrecension nyss. Blev över 750 ord. Nu har jag spanska glosorna kvar. Jag förstår inte vad lärarna tänker med när de sätter allt på samma dag. Nästa vecka har jag tre prov (2 matte ock ett no) och jag kan typ allt i matten men INGENTING i no'n. Jag fattar seriöst ingenting av det vi pratar om. :'( 

Måste sova nu så jag hinner plugga imorgon 


En enda röra

Den här veckan är i en hel röra. Känns som jag har tusen saker att göra tills på fredag. Ska ha skrivit och förberett en bok recension, har typ 15 spanska glosor och sen så har jag historia prov på antikens Grekland. Hur sjutton ska jag kunna komma ihåg massor av namn på filosofer och vetenskaps män som levde för typ en miljon år sen eller nått sånt. Jag blir galen. Sen på måndag sr jag NO prov  och jag måste göra klart hela kapitlet om baser och syror och jag är allt ifrån klar :(

Imorn blir det plugg plugg. I typ 20 minuter... Min träning börjar halv fem vilket  gör att jag bara hinner vara hemma i 20 minuter innan jag måste iväg till skolan igen. 

Täby

Jag och Jessie åkte med tåget till Täby imorse och när vi kom fram och skulle hämta biljetterna så märker jag att min mobil är borta. Paniken som uppstod i mitt huvud är nästan obeskrivlig. Gud va rädd jag var. Visste att jag hade haft den på tåget och förstod då att jag måste ha glömt den där. Jag ringde till mamma (från Jessies mobil) och sa det, och hon sa då att hon skulle ringa till sl och kolla om den var där. Men min syrra ringde till min mobil och en snäll kille svarade och mamma och Amanda åkte och hämtade den hos han. Gud va glad jag blev när jag fick höra det. Jag trodde att jag aldrig skulle få tillbaka den och alla mina bilder och allt skulle vara borta för alltid.

Bion var ganska bra faktiskt... Och rolig. Ganska mycket sprängningar och så men den var bra. 

Köpte en tröja på hollister. Det var det enda jag köpte men jag gillade den. Ångrar mig dock att jag inte köpte ett body lotion jag ville ha.

:|

Bloggningen...

Ikväll så bokad jag och Jessie biljetter till "hundra åringen som klev ut genom fönstret och försvann" så imorn ska vi se den i den nya biosalongen.



:(

Nu känner jag att bloggningen spårar ur. Bloggar ju ingenting nuför tiden. 

Jessie var iaf här efter skolan och vi kollade olika sakers PH-värde (no läxa) allt hade typ PH 6 så det va jätte tråkigt :p 

Vi kollade pll (Pretty little liars) och sen skrattade vi. Hahaha. Vi la ut massor av bilder på varandra på snapchat osv osv. 

Godnatt. Ska börja blogga mer igen 

No inspiration

Har absolut ingen inspiration vad jag kan blogga om.

Läser andra bloggar hit och dit och alla är så duktiga. Åh jag vill också ha det så. Ha det självklart att blogga och ha massor av fina bloggläsare som uppskattar det man skriver om. Folk som ger än inspiration bara av att finnas där 

Otur x1000

De senaste dagarna har jag haft så mycket otur så det finns Inte. Igår spräcktes några blodkärl i mitt ena öga, då en viss person råkade sparka mig när hen gick upp på händer + att igår ramlade jag ner bakom Julias säng sen slog jag en stol i hennes rum och skog foten i en låda. Juste blev utelåst igår också. Idag skulle jag låna min syrras skridskor efter hon hade åkt med de. Men vi träffades aldrig på vägen upp till ishallen (vi skulle åka med skolan på gympan) så jag hade inga skridskor. Som tur var så hade en kille i min parallell klass ett par som jag kunde ha (vi har inte gympa samtidigt. Sen så har jag bara skadat mig idag. 

Kul vecka... Imorn har jag match och vi är typ 7 spelare med målis så, Jaa det kommer ju gå bra. 

Seg

Har inte bloggat sen i måndags. Det har varit fullt upp i skolan och har fått läxor på en dag och så har jag fått ta hem lite. 

Idag har/är jag med Julia. Gjorde några läxor och var ute låst... Har iaf fått en nyckel och ska hem nu för Julia ska äta 

Så jahapp. Nu ska jag hem och hatar att vara hemma själv 

Måndag

Har suttit och kollat på idrottsgalan ikväll med Amanda och Mamma. Pappa är borta ikväll för han spelar poker. Hoppas nästan att han kommer sent för då har han fått vara kvar längre och kommer hem med mer pengar. Haha. ;)

Vet inte vad jag ska skriva riktigt. Det har varit en helt vanlig måndag och inget speciellt har hänt.

Imorn kommer Jessie till skolan. Jag har saknat henne såååå mycket. Har inte träffat henne på 1 vecka och 5 dagar? Något sånt. Känns kanske lite men åh vad tråkigt det har varit i skolan.



Julia är en häst. Nejmen varför så konstig

@julijisen

Och så var det söndag

Det blev som jag ville. Imorse var jag och Julia ute och fotade. Blev tyvärr bara en liten stund för Gud va kallt det var. 

Nu ikväll har jag suttit och hållit på med mina promarkers. Åh va jag älskar de.

Saturday

Vaknade imorse och såg att hela mitt rum var ljust. Kollade ut genom mitt fönster och såg fullt med snö på träden. Äntligen! Gillar inte kyla och så egentligen men snön va verkligen längtad. Känns inte som vinter utan den. 

Som ni kanske förstod (ni som sett videon i förra inlägget) så har jag varit med Julia idag. Vi gjorde inte mycket men vi hade kul. 
Imorn vill jag gå ut och fota. Nu när all snö har kommit. Julia och jag har "årstidsbilder" typ. Har några från i somras, höstas och snart kanske från vintern. Har tagit en bild varje gång på samma ställe så man ser skillnaden. 

~Godnatt~ 

Victorias secret challenge

Ni hittar del 2 på @juljisen

Fridaaaay

Äntligen fredag :) de tre första dagarna i skolan har varit helt okej men inte jätte roliga. Mitt no "projekt" gick grymt bra så jag är jätte stolt över mig själv. Glömde engelska läxan tills idag, oops. Julia sa att deras va till nästa vecka (hon går i min parallellklass) och då trodde jag att våran oxå var det. Men så var det inte så vi hade glosförhör idag. Nejmen det gick väl bra... Typ.  

Imorn har jag inga planer vad jag vet. Familjen skulle på fest men både mamma och pappa har fått en grym förkylning så vi kan inte komma :(

Godnatt 

Hard work work.

Inte bloggat på två dagar men orsaken till att jag igår hade tråkigt och spelade spel. Och sen på kvällen hade jag träning till 20:45. Idag var det första dagen i skolan och vi fick två läxor.. TILLS IMORN!  Vet inte riktigt vad lärarna tänker med ibland. Men iaf så sa vår no lärare förra terminen att vi skulle få mer tid på oss efter jullovet och så får vi en lektion till. Jag hade 3 av 7 frågor kvar så jag fick ta hem och jobba och har hållt på med det sen klockan  åtta typ. Jag hoppas det går bra dör mig nu eftersom jag lagt ner så"mycket" tid på den. Vi får betyg på den oxå så jag är ju jätte taggad. 

Idag komm Pretty little liars s04e14 ut. Som jag väntat och längtat. Hann inte se klart idag så ser resten imorn. Aaaah jag dör så spännande.

Godnatt <3

Godnatt alla fina

Har utvecklingssamtal klockan 9 imorgon bitti så måste sova tidigt och börja komma in i skol rutiner. Börjar skolan på onsdag men vår skola är lite konstig och har samtalen innan den börjar. 

Jag måste gå upp tidigt imorn men till er andra...


Puss

Borta bra men hemma bäst

Kom hem runt halv sex tiden men jag var så grymt trött så jag orkade verkligen inte blogga. Sov i bilen påväg hem men jag gäspar typ hela tiden. Jobbig helg har det varit. 8 matcher och en avbytare har jag haft. SJUUUKT många skador på mitt lag så det är inte sant. Domarna blåste för allt vårt lag gjorde men inget för de andra lagen som bokstavligt typ dödade oss. 

Ska sova nu så jag är ordentligt utvilad. Det tar verkligen på benen att spela så många matcher och springa så mycket.

Godnatt :*



Norrköping

Imorn drar jag och mitt lag (vibk) till Norrköping för att spela cup. Vi har gjort två lag så den andra matchen vi spelar imorn är mot varandra. Kul... Vi är 01 lag men vi har typ mest 02:or och sen är vi fem 00:or som behöver dispans. 

Stannar där från fredag till söndag så vet inte hur mycket jag hinner blogga. Men ska försöka så gott jag kan 

Juste... Jag hittade en tröja idag på rean. Provade en tröja men den såg konstig ut på bakifrån men sen så hängde det en tröja inne i provrummet som inte vad min stil alls men jag prövade den och  tyckte den var jätte fin på så jag köpte den :)

Shopping

Sitter på tåget på väg till Täby med Marlene och Julia. Ska försöka hitta något fint tills när skolan börjar. Är verkligen inte taggad. Vaknar sent varje dag och det kommer bli så jobbigt att behöva vakna halv sju. 

Bloggar mer ikväll efter träningen puss 

Godmorgon

Godmorgon. Usch, att sova till halv ett känns verkligen inte bra. Halva dagen är borta. På fredag har jag innebandy cup så då måste jag gå upp tidigt och nu är jag ju helt i ofas. 

1 januari 2014

Klockan är snart 4 och min början på 2014 har inte varit så bra haha. Den har inte varit dålig utan de va bara det att mina strumpbyxor pajade lite "host"

Godnatt <3



 

Gott nytt år <3

Firat/firar nyår med grannarna som vanligt. Det har varit mycket trevligt men just nu är jag sjuuukt trött men föräldrarna spelar spel och jag vill inte gå hem själv :| 

Har ni något nyårslöfte? jag har men säger det inte för ifall jag inte håller det så... aja Gott nytt år. Hoppas erat 2013 varit bra och att 2014 blir bättre <333



RSS 2.0