Aaah

När jag vaknar imorgon så är jag 14 år. Om exakt 1 timme nu för 14 år sedan föddes jag. Åh vad läskigt.

Det känna konstigt men ändå känns det som ingen skillnad alls. Jag kommer väl inte direkt förändras. Bara när jag ska skriva hur gammal jag är.


Borde sova nu. Mamma och pappa är nere och fixar tills imorgon 

Godnatt <333

1 timme bort

Förlorar ju en timme nu när man har ställt fram klockan en timme. Går och lägger mig nu så är jag (inte) pigg imorn. Börjar iallafall skolan klockan 9 så det blir sovmorgon till 7:30 woop.

Gallerian

Hanna vaknade rätt så sent idag så vi två åt frukost sent därför. 11:15 tror jag vi åt frukost och sen ringer mamma och säger att vi ska in till stan.  Så vi åt upp vår frukost och gick upp och klädde på oss. 

Mamma, pappa och Amanda kom och hämtade mig och Hanna kvart över tolv och sen så släppte de av oss i Danderyd så tog vi tunnelbanan till gallerian. 

Är hemma nu och ser på mästarens mästare. . 

Lalala

Bloggar senare när jag vaknat... Är för trött nu. Sover hos Hanna och vi ska säkert sova snart (hoppas jag) för jag är dö trött 

Godnatt <3

Så trött.

Freeeedag!!! Åh vad jag har längtat. Har varit så tråkigt i skolan och veckan har gått långsammare än den brukar. 

Sitter och ser på let's Dance nu (vi hade spelat in) och ska snart dricka te.
Imorn åker jag hem till Hanna vid typ lunch tid och gör något kul sen på kvällen ska vi på feeeest :) så yes. Sen sover jag hos Hanna och så ja. Vet inte riktigt något mer som är planerat...

Längtar tills på tisdag because It's My birthdaaaay ^^ men vill inte ha skola sååå. 

Goodbye 



12 år

Om ca 2 timmar är det 27 mars och min lillasyster Amandas födelsedag. Jag har fullt upp med att fixa present, städa tills våra grannar kommer och välja tårta. Jag fyller år om 6 dagar så vi firar både Amanda och mig för grannarna samma dag. 

Imorn har jag också innebandytunering i skolan i typ 3 timmar. Mitt lag ska vinna. Det har jag bestämt. Måste bara gå igenom lite saker med mina lagkamrater så vi har en bra taktik. Kul att slippa tre timmar i skolan och istället spela innebandy B )

Måndag

 Idag är det ju måndag. Usch. Första dagen på veckan. Idag hade jag so prov  och det gick faktiskt jätte bra fast jag pluggade rasten innan typ. 

Har "precis" varit på innebandy träning men känner mig fortfarande lite förkyld så det var rätt så jobbigt vissa stunder.

Inget intressant har väl hänt idag såå... Hejdå så länge 


Shiiiit

Vad händer?! Har inte skrivit något på 1 och en halv månad typ. Kommer ha massor att skylla på men egentligen har jag bara varit lat. Och de senaste veckors har jag haft väldigt mycket prov.  Tror jag hade 5 prov bara den här veckan och var borta måndag och tisdag pga att jag var i fjällen, så fick göra alla på tre dagar. 

Jag SKA skriva mer jag lovar 

RSS 2.0