Hej



Dåligt väder

Vädret idag har ju inte varit det bästa. Regn, regn och helt enkelt KALLT.
Skolan har väl varit som den brukar. Sista lektionen var mentorstid och den var extra rolig då vi fick kolla på youtube videos och fika :)

Hade orienterings sen klockan 6. Inte kul att springa i spöregn men som pappa säger "tänk hur stark du blir jämfört med de som inte tränar när det regnar" får väl hoppas att det är sant för när jag springer så känns det inte så.

Cup 2

Igår var det cup igen men för 02:or. Var där iallafall för att heja på min lilla syster och såklart resten av laget. De var jätte duktiga och vann faktiskt hela cupen.

Ser på medium nu. Mitt hjärta ökar dunkar fortare och fortare hela tiden. Usch vad läskigt det är men ändå så spännande. Har också gjort min Svenska läxa som skulle in idag. Läsläxa + svara på frågor. Har läst för fullt idag för jag låg lite efter. Heh. 

Ska nog sova snart. Jag måste få lite sömn nu när jag lagt mig så sent och vaknat tidigt i några dagar. Godnatt  

#tjejcup2014

Vaknade halv 6 men gonade till mig klockan 6. Hade samling till innebandy turneringen så då var jag där. Har varit i innebandy hallen i 14 och 1/2 timme idag. Fatta hur trött jag var efter det. Men bu har jag duschat och så så nu är jag pigg igen D: 

Ska snart sova då jag ska på innebandy imorn igen ...

FREDAAAG

Äntligen. Har legat i soffan hela dagen efter skolan och läst min läsläxa :| har inte kommit nånstans känns det som. 

Har innebandy cup imorn. Vakna halv sex. Kuuul... Jag är så sjukt trött och borde egentligen sova men jag vill inte. Vill dricka mitt te och se på tv men mina ögon stänger sig mer och mer för varje ögonblick. 

If school isn't a place to sleep than home isn't a place to study

Hade håltimme i 1 och 1/2 timme idag och på hela den tiden "pluggade" jag. Jag har så sjukt mycket läxor just nu. Engelska, svenska, matte, so, spanska och no + hemkunskaps prov på onsdag. 
USCH. Det ordet passar perfekt just nu. Jag orkar värkligen inte, jag vill bara sova. 

Efter skolan kom farmor och farfar hem till oss och vi åt pizza, tårta och sen fick vi blommor och en present. 
Nu har de åkt hem och jag ska dricka mitt te och göra klart läxorna till imorn :|

RSS 2.0