Inatt sover jag med strumpor...

Det har hänt något med värmen i vårt hus. Ena sekunden är det varmt och som just nu är det is kallt. Imorse när jag vaknade ville jag inte gå ur sängen för det var så kallt utanför täcket. 
Nu har jag täcke och filt men frös så sjukt mycket om fötterna så nu har jag fått sätta på ett par fluffiga rosa strumpor. Känns jätte konstigt men vill inte frysa. 

Bloggningen har ju gått väldigt segt. Imorn ska jag till Täby för att köpa födelsedags present till min fina Hanni <3 

Godnatt <3

Julafton

Har varit fullt upp heeela dagen. Många fina presenter och en bra jul med släkten 

Bloggar imorn 

Juuuul

GODJUL på er... Måste sova så bloggar om några timmar 

<3333



Fjärde advent

Idag är det fjärde advent och bara två dagar kvar till jul. Längtar så mycket så det är inte sant. Fast det känns inte som det är jul :( ingen snö och vår julgran kommer inte upp förrens imorn.

Imorn ska jag vara med Jessie. Lämna hennes julklapp och så. Sen klockan 21 så kommer mormor och morfar hit för de ska fira jul med oss den 24:e

Idag har jag varit med Julia till typ klockan halv tre. Sen gick jag hem (hon skulle få gäster) och då började jag rita lite. Älskar att rita men kan verkligen inte rita ansikten. Så tyvärr så fick den här stackars tjejen inget ansikte. Men jag blev sjukt nöjd med den



Julfint

Nu är hela huset färdigt tror jag. Allt är undan plockat, skurat, dammat och dammsugat. Det är har tagit sjukt lång tid men nu är det klart :) 

3 dagar kvar till jul. Taggade ;) <3

Jullov <3

Idag va det sista dagen :) började 8 och slutade 14 och dagen var bara kul. Först såg hälften av en film, sen gick vi till aulan och såg några juluppträdanden, en tävling efter det. Sen lunch, såg klart filmen, fika, en till tävling, och sen ge paket till lärarna och vi får våra betyg. 
Är jätte glad över mina betyg. Utom i svenska och spanska. Tyckte jag förkänade ett A för har fått de på alla proven och jag pratar typ mest i spanska gruppen (på spanska då) men jag fick ett B. Är ändå glad över det men sur samtidigt.

På svenskan vill jag inte ens berätta va jag fick för de va så dåligt (enligt mig och vad jag tycker jag vill ha) 

Efter skolan gick jag och Amanda ner till centrum för vi skulle klippa oss halv fyra så vi fikade lite innan det och jag fixade klart jessies och Julias julklappar.

Mamma sa till mig att jag skulle säga till min frisör att ta bort allt slitet. EN DECIMETER blev det. Och jag som älskar mitt långa hår hatar att klippa det så. Men nu mår mitt hår iallafall bättre :)



Söndag

Orkar inte blogga nu igentligen men får bli ett snabbt inlägg.

Städade klart mitt rum idag och det blev jätte fint. Skulle på julmarknad men fick inte så jag har varit jätte ledsen en stund av dagen och av de fick jag huvudvärk + att jag knappt åt någon lunch för jag orkade inte. Så dagen har varit rätt så dålig.

Precis sett sista avsnittet av Johan Falk - Kodnamn Lisa. Har sett det förut så visste allt som hände men det är ändå så spännande. Men fett läskigt att allt det där har hänt. 

Skola imorn så måste sova. Börjar iallafall klockan nio

Godnatt <3 blev inte så kort inlägg iallafall heh.


Lördag

Idag har det varit en jätte tråkig dag. Har städat, jag fick inte någonting gjort. Allt ligger bara på golvet. Kan inte förstå hur svårt det kan vara att få bort saker.

Senare på dagen hade jag match mot Täby (blandat lag) vi förlorade med 5-4. Första halvlek kändes det som att jag skulle svimma. Jag kunde knappt andas. Har blivit förkyld så va kanske inte så bra att jag spelade. Men andra halvlek tyckte jag att vi spelade jätte bra

Nu på kvällen har jag skrivit en en önskelista. Blev mycket nöjd med den. Dock så är det ganska dyra saker jag skrivit upp så kommer nog inte få så mycket då. 



Lucia

Fredag den 13:e och det är lucia. 
Imorse var det samling i skolan halv åtta ( väldigt jobbigt) sen hade vi 3 st lucia uppträdanden. Efter de hade vi mörkenbörken på gympan eftersom det va sista gynpalektionen, den lunch, spanska och sen fick min klass sluta en timme tidigare för vi slutade senare igår:

När jag kom hem så kollade jag i alla skafferier efter ingredienser man har när man bakar. Hanna och jag skulle nämligen baka men eftersom hon slutade en timme senare än mig så började jag ta fram saker.
Vi bakade några chokladkakor och sen maränger. Såååå gott

Sammanfattar dagen som väldigt lyckad och rolig. :)




Jag och Jessie innan ett lucia uppträdande. Lika?


Maräääng

Torsdag

Lång dag idag. Började åtta och slutade kvar över / 20 över tre. När jag kom hem kollade jag lite på youtube och gjorde smoothie ^-^ den var såå god. 

Imorn är det lucia och jag måste gå upp klockan 6 för jag ska vara i skolan halv åtta. Kul!

Godnatt <3

Onsdag

Ganska chill dag. Två lektioner bestod bara av att se film. 

Slutade skolan klockan 16:00 för att lucia träningen drog över en kvart på tiden. Kom sen hem och satte mig och såg på tv, tränade lite på min svenska redovisning jag måste göra imorn inför klassen 

Tisdag

Tisdag. Den här dagen är den längsta skoldagen på hela veckan men idag gick den ganska snabbt ändå. istället för halvklass svenska/no så hade vi hel klass svenska och såg på film. På syslöjden blev jag typ klar med min (fula) klänning. Jag vill sy upp långkjols delen för den sitter för långt ner och sen så måste jag sy upp "axelbanden" fyra centimeter. 
 
Efter skolan har jag varit med Julia. Vi spelade wii och hon tyckte att jag höll på fr mycket med min iphon så hon tog den. Jag fick typ rysningar av det, skumt. Men ist använde jag hennes fot ;)
 
Jag råkade avaktivera hennes mobil och sen klicka på någontin så hon inte kunde använda mobilen. Hon kunde inte klicka på någonting. hahah jag skratta så jag fick ont i magen 

En vecka

En hel vecka har gått sen jag bloggade senast.. Vad händer?! Jag måste skärpa mig. Det konstiga är bara att jag har fler besökare när jag inte skriver något?
Statistiken är olik varje dag. Inte bra. Vill att den bara ska gå upp :(

Ska nu bestämma att jag ska blogga hela den här veckan varje dag. Har inga läxor. Tror jag, hoppas jag. Så vi kör på. Annars,  nää då vet jag inte vad jag gör

Nervös

Imorn är det multiplikations tävling. Gud, är inte taggad alls. Så sjukt nervös så det finns inte. Och det kommer vara ännu värre imorn. Jag skakar ju så mycket när jag gör "testet" så det är jobbigt det med. Men alla finalister får pris, haha. Det är roligt iaf.

Fick två tränings papper av Julia och jag slog mitt förra rekord med 17 SEK. (Fick 2:23) Så imorn gör jag en ny rekord tid... Får vi hoppas

Godnatt :*

Natti

Blev precis klar med min so-läxa som skulle in i fredags. (Den jag skrev om i torsdag?) blev faktiskt riktigt nöjd. Vi får betyg på den men jag tror ändå inte att jag får nått av de högsta för alla gånger jag känt mig nöjd nu i 7:an så har det inte gått bra. Men jag slutar aldrig hoppas

Natti :* 





Godnatt

Godnatt alla fina :*

Idag är det första advent. Imorn får jag öppna min paket kalender ;)

Vilka ska se på julkalendern imorn 8:45? Det ska iaf jag ~tradition~

RSS 2.0