Fredag

Glad alla hjärtans dag <3

Känner att hela instagram kommer vara spammat med bilder citat, att de är alone'a eller att de älskar någon. 

Känner också en ångest att jag inte får äta godis. Det är ju idag man vill äta massor av gelé hjärtan och så.




Godnatt

Imorn är det fredag och alla hjärtans dag :) <3 

Imorgon första lektionen ska vi visa upp ett "skådespel" som vi var gjort 4 och 4 och jag är inte taggad. Vi är inte klara typ så vi vet inte hur vi ska gå eller så. Vår lärare ska filma så hon måste ju "följa efter oss" med kameran. Men jag ska ta med mig lite saker till Amanda som ska vara häxa.

Har inget annat planerat imorn. Kanske ska till gården men vet inte. Tror inte arr det kommer vara så många där. 

Godmorgon

Är så trött. Det är jag varje morgon men men... Börjar dagen med no så det blir inte bättre. Har inga roliga lektioner idag. Jag hatar Torsdagar. Vet inte när jag slutar för jag tror jag har samtal efter skolan :( så jobbigt när alla får gå hem så får jag stanna i 20-30 minuter (samtalen är typ 5-10 minuter men jag måste vänta på de som är före mig.

Bloggar efter skolan 

Onsdag

Känts som om jag har haft det fullt upp de senaste dagarna men egentligen har jag nog inte det. Har nästan inga läxor, har hemkunskap och sen ett hemprov. 

Är förkyld så jag får inte heller träna :( gjorde det igår och jag kunde knappt andas. Inte bra. Får inte bli sämre än det är. 

Godnatt 

Flappy bird

Igår hade jag matte prov och imorn har jag matte prov. Jag orkar inte med det här längre. Provet jag gjorde i måndags (kemi) blev jag godkänd på. Fick inte betyget men hon sa att man blev godkänd eller inte sen får man betyget imorn. Sen så gjorde jag ju ett prov i fredags och vi får betyget på det imorn också. 

Men matte är jag ganska säker på ändå så där satsar jag högt. 

Kul att läsa om mina prov hela tiden... Nej nu ska jag börja blogga om något annat än det hela tiden. Hoppas det inte blir så många prov bara så att jag hinner blogga. 

Btw. Har ni flappy bird? Vad är erat rekord. Det förstör mitt liv hahah. Mitt rekord är 39



Måndag

Hela dagen idag har jag trott att det varit tisdag. Vet inte varför men det har känts som det på något sätt.

Provet idag gick sådär. Kunde alla E och C frågor men de sista A frågorna (det var tre stycken) tror jag inte det gick bra för mig på. Kunde de lite men kunde ju inte skriva så utförligt. Det mesta som stod på vårt fokus papper fanns inte ens med på provet så det jag kunde mest var inte ens med :(

Vet inte vad jag för för betyg. Kan vara allt från E - B (tror inte jag får B men man kan alltid hoppas (; )

Imorn har jag prov igen, fast i matte. Känns bra eftersom jag förstår allt och är rätt så duktig på just det

Godnatt :*


NO PROV

Jessie sovde över här i natt. Somnade typ 2 och vaknade nio. Kändes inte riktigt bra med tanke på att jag behövde plugga till prov imorn. (Alltså att sova så lite. Inte att ha Jessie här) jag har varit trött hela dagen sen klockan två skulle vi till mina kusiner och där SOMNAR jag O.o det va verkligen inte bra. Får se hur det går imorn. Fattar inget med alla bokstäver och siffror och alla namn på syrorna och baserna... Kommer säkert få D men kommer bli ledsen då. Kommer säkert få E bara för jag skrev att jag kommer få högre :( 

Godnatt  

Inget internet

Kunde inte blogga igår pga mitt internet funkade inte... Fick ett sms om att jag använt all data för den här månaden men jag har obegränsat så jag fattar inget. 

Har spelar match idag mot AIK 5-2 till oss och jag gjorde ett mål. Fett stolt :) :P

RSS 2.0