Hem

Sitter i bilen på väg hem. Badet var jätte roligt förutom att jag sprang, som man Inte får, och så ramlade jag i en trapp och skrapa upp båda benen. Både låren och smalbenen. Så jag har säkert fått 10003773820 blåmärken nu. 

Iväg

Åker iväg till badet nu så bloggar senare

Godnatt

Ska sova snart.. Kanske. Haha. Ska borsta tänderna och sen så kan jag ju inte sova efter det.. Asså det måste vara något konstigt i tandkrämerna som gör att jag blir hur pigg som helst av.  

Imorn ska vi iaf försöka gå upp klockan 8 för att sen åka till fyrishov med pappa.. Våra kusiner skulle med men tror inte att de gör det :(

Söt

Söt liten kusin som läser min blogg :*




Mitt liv är totalt över!

Är så jäkla ledsen... Vill gråta 

Ledsen morgon

Väcktes inte utav en liten kusin imorse :(... Det visade sig att en av mina kusiner var snorig och fick därför inte komma hit. Amanda och jag, och våra kusiner blev såklart ledsna att inte få träffas men nu e de fixat. Bara vi inte är allt för nära varandra så går det bra. De kommer hit vid lunch och äter pannkaka :)

Godnatt

Imorn kommer jag väckas av en liten skit kusin som står och andas i mitt ansikte, Haha. Nejdå de e så söta så.
De kommer hit halv nio så ingen sovmorgon inte.

Nu ska jag föröka sova.. Mitt internet e sämst även fast jag har 3G så jag fattar ingenting men Àja godnatt <33

Farmor och farfar

Sitter i farmor och farfars bil på väg hem till dom. Amanda och jag ska sova där i två nätter och imorn så kommer våra små kusiner så det blir jätte kul. 
Kan inte blogga så mycket nu när jag sitter i bilen för då blir jag åksjuk men ska försöka blogga senare

Puss <3

Cancergalan

Sitter och ser på cancer galan. Blir så tårögd och tänker på min bästis mormor som dött av det och av alla andra som har det. 

Ring och ge pengar till cancer forskning som jag och massa andra <3 så blir all forskning starkare om några år 
(Numret som står nedan skänker 150 kr som du får en räkning på hem sen) 



Hatar appen!

Asså skrev precis ett ganska långt inlägg. Sen så råkar jag gå ut från appen och ALLT försvinner! Blir så sur.

Hinner inte skriva nu för ska äta och sen på innebandy träning men ska försöka skriva efter

Puss <3

Just me?

Är det bara jag som inre kan få fram min statistik? Kan ni det? Om det finns någon läsare som använder blogg.se appen så kan ni/du gärna kommentera det :* har både uppdaterat och raderat och laddat ber igen men inget fungerar :(

Nu ska jag iaf sova så godnatt <3

Söndags mys

Chokladpudding och te <3



Chill

Ligger i sängen och kollar lite bloggar. Funderar på att rita lite men mitt skrivbord är fullt utav kläder och orkar inte ta bort de haha. ~Aka lat~ få se vad jag gör.

Har alla ställt om klockan btw? Inatt så fick vi ju sova en timme extra. Gud så skönt det var. Känts som dagen gått hur segt som helst

Ny design

Ska försöka fixa ny design/Header eller vad det nu heter, under höst lovet :). Den jag har nu är ju FLERA månader gamla och jag ser ju nästan inte ut så där längre. Haha jo men man har ju förändrats lite iaf. 

Har så mycket planerat under höstlovet så vet inte om jag hinner men ska verkligen försöka

Nu är det dags för mig att sova så godnatt :*

Läxa

Sitter och gör engelska läxan. Man ska beskriva en persons ansikte så gått man kan. Den skulle in igår heh, men min engelska lärare sa att man fick skicka in den tills på måndag (?)

Jag beskriver iaf Keegan Allen (skådespelare i bl.a pretty little liars för er som inte vet vem han är) och jag kommer inte på så mycket om hur jag ska beskriva honom. Hur mycket kan man skriva om t.ex hans ögon eller hans mun?


Matte provet

Hade matte prov idag och det gick väl sådär. Det va två delar och första delen sa min lärare att jag typninge hade något fel på men den andra delen hade hon inte rättat. Och den gick inte heller så bra :( de två sista frågorna fattade jag inte och fick totalt hjärnsläpp. Och sen efter provet så visade det sig att jag hade läst fel på frågan... PANNKAKA!!!! (Jag svär inte) 

Men men, imorn blir det utflykt med klassen så bloggar om det imorn godnatt :*

I väntan

Sitter på en låda precis utanför skolan och väntar på att min innebandy träning ska börja. Slutar skolan halv 4 och träningen börjar halv fem och det sämsta är att jag inte hinner hem och tillbaka innan det så sitter varje onsdag och väntar i en timme.. 
_____________________________________________

No provet gick SÄMST! Första 5 (eller 6) frågorna gick jätte bra men sen de tre sista... Jag fattade ingenting.vi har ju inte ens läst om det :'(  så jag skrev faktiskt på provet: JAG FATTAR INGENTING! För att jag va så sur. Kommer säkert på D på provet nu och jag e så ledsen.


...

Bloggningen går ju framåt. Eller inte! Kan inte skylla på något den här gången var bara inte orkat. Har fysik prov imorn så har pluggat till det idag.. Kommer dööö! Kan typ inget och pluggar och pluggar så mycket det går. Sen på torsdag har jag matte prov och kommer inte klara det heller.

Nu ska jag sova så jag inte somnar i skolan ;)


Godnatt

Förlåt för ingen som helst bloggning under helgen (fredag & lördag) har haft innebandy och sen har jag skypat med mina fina vänner i typ sammanlagt 13 timmar och så.. Men ska blogga mer imorn :*

Godnatt

Godnatt. Hoppas ni haft en bra dag i det fina höstvädret



Dagen

Skolan kändes ju som vanligt väldigt seg. Men vi fick tillbaka ett musikprov som vi gjorde förra veckan och det gick bra.. Hade fel på en sak Så jag fick B.. Både glad och ändå ledsen för att jag hade fel på en liten hörsak..

Sen så hade jag iaf innebandy träning och på det senaste tiden har jag känt mig jätte slö och det känns som att mina ben typ släpar efter mig, jätte jobbigt.

Nu dricker jag te och ser på tv med mamma och pappa 


Godnatt

Ska sova nu. Godnatt puss puss :*

OOTD

 
 
 
 
 
 
 
stickad tröja - H&M / jeans - JC / skor - converse / jacka - stadium
 
 
 

Godmorgon

Det är het sjukt vad jag blev irriterad på en fluga imorse. Asså är det möjligt att flugor kan ha löss? Han surrade och hoppade hur mycket som helst och jag orkade inte gå upp och ja... 

__________________________________________________

Sitter nu och äter frukost. Sen halv eller tjugo i ska jag gå till Julia för att åka med de till skolan hihi. Ootd kanske kommer upp senare 

Ha det så bra i skolan idag puss 

Godnatt

Måste sova nu. Börjar klockan 09:05 imorn så hinner kanske blogga innan det.. Om jag är snabb att gå upp heh. 

Men dröm sött :*

<33


FÄRDIG

Alltså ÄNTLIGEN! Är klar med so-saken. Skulle lämnas in senast 22:31 (haha fattar inte den tiden ;P) men jag hann och är ganska nöjd. Nu ska jag försöka sova. Så godnatt hoppas ni får en bra dag imorn puss :* <333

Middag

Blev vegetarisk middag idag. Ravioli & tortelini med hemmagjord tomat sås :)
___________________________________________

Måste göra klart mitt so prov nu. Det ska lämnas in om typ 2 timmar | Det är som en läxa fast vi får betyg på den och så ska den lämnas in på datorn|
 
Vi ska skriva 1-3 sidor (A4) med text storlek 14. Jag har 2 och en halv fråga kvar så frågan är om jag hinner



Syrran

Mys med syrran så här på kvällen när man är själva hemma. Ska dricka te sen klockan åtta och äta mina "kanelbullar" som jag, Hanna och Julia bakade idag

Tandregleringen

Har precis varit hos tandregleringen och spänt tandställningen. 
Det gick väll bra bara att jag känner att det kommer göra sjukt ont i kväll och imorn. 

Den dåliga är bara att det tar längre tid att gå dit än att vara där.

Men hejdå så länge. Måste snabba på lite nu. Ska ju tillbaka till skolan

Puss 

GODNATT

Dags för mig att sova.. Har gjort klart spanska och engelska läxan så nu är det väll typ bara att göra so'n imorn 

Sov sött :*

aaah!

Har så grymt mycket att göra de här veckorna, därför jag typ inte hinner blogga så bra. 

Måndag: träning -innebandy
Tisdag: träning - orientering  
Imorn: musik prov. Träning - innebandy
Fredag: spanska och engelska läxa
Lördag: match/tävling
Söndag: so "prov" lämnas in. Träning - innebandy 

Vet att det inte ser så mycket ut med skolan men jag tycker att det är så sjukt stressigt att hinna med allt och kommer kugga i alla ämnen i skolan.





RSS 2.0